Vedenmittaus-järjestelmän huolenpito-sopimus

Vedenmittausjärjestelmän huolenpitosopimus

takaa vesimittareiden luotettavan toiminnan ja asukkaiden oikeudenmukaisen laskutuksen

Käyttöönoton edellytykset

Huolenpitosopimuksen käyttöönotto edellyttää, että vesimittareiden etäluentapalvelu on taloyhtiön käytössä ja taloyhtiön hallitus/isännöitsijä antaa Vesimittaripalvelu Oy:n asiantuntijalle luvan seurata taloyhtiön mittausjärjestelmän toimintaa säännöllisesti.

Palvelun sisältö ja raportointi

Vesimittaripalvelu seuraa kohteen vesimittareiden toimintaa säännöllisesti. Tämä takaa sen, että taloyhtiön huoneistokohtaiset vesimittarit toimivat aina luotettavasti ja vedenkulutus voidaan laskuttaa asukkailta oikeudenmukaisesti. Lisäksi vedenmittausjärjestelmään kuuluvat hälytykset ohjataan Vesimittaripalvelulle, joka ryhtyy välittömästi hälytysten vaatimiin toimenpiteisiin. Vesimittaripalvelu korjaa mahdolliset mittariviat ja auttaa ongelmatilanteiden selvittämisessä. Mahdollisessa vuototilanteessa selvitetään vuodon syy välittömästi ja estetään lisävahinkojen syntyminen.

Vesimittaripalvelu raportoi isännöitsijälle kuukausittain havaituista vioista tai poikkeamista.

Vesimittaripalvelu pyrkii varmistamaan, että taloyhtiön huoneistokohtaiset vesimittarit toimivat häiriöttä jatkuvasti.

Määräaikaishuolto

Vesimittaripalvelu suorittaa vesimittareiden määräaikaishuollon aina, kun yksittäisen asunnon mittarilukema ylittää miljoona litraa, tai mikä on valmistajan suosittelema huoltoväli