Tiesitkö, että käytät turvatonta ja vanhaa selainta?

Internet Explorer selain ei ole enää tuettu ja sitä ei pitäisi käyttää.
Voit selata sivustoamme esimerkiksi seuraavilla selaimilla:
Chrome
Firefox
Edge
Vesimittaripalvelu Rask Oy - +358 500 326 238
Jätä vesimittareiden käytönaikainen varmennus meidän huoleksi
– Vesimittaripalvelun huolenpitosopimus hoitaa sen puolestasi
Vesimittareiden huolenpitosopimus

Vedenmittausjärjestelmän huolenpitosopimus takaa vesimittareiden luotettavan toiminnan ja asukkaiden oikeudenmukaisen laskutuksen

Mikä on huolenpitosopimus?

Vesimittaripalvelu seuraa taloyhtiön vesimittareiden toimintaa säännöllisesti. Tämä takaa sen, että taloyhtiön huoneistokohtaiset vesimittarit toimivat aina luotettavasti ja vedenkulutus voidaan laskuttaa asukkailta oikeudenmukaisesti.

Vedenmittausjärjestelmään kuuluvat hälytykset ohjataan Vesimittaripalvelulle, joka ryhtyy välittömästi hälytysten vaatimiin toimenpiteisiin. Vesimittaripalvelu korjaa mahdolliset mittariviat ja auttaa ongelmatilanteiden selvittämisessä. Mahdollisessa vuototilanteessa selvitetään vuodon syy välittömästi ja estetään lisävahinkojen syntyminen. Vesimittaripalvelu raportoi isännöitsijälle kuukausittain havaituista vioista tai poikkeamista.

Lupaus

Vesimittaripalvelu korjaa ilmenneet viat ja suorittaa huoltotoimenpiteet kolmen viikon sisällä hälytyksestä tai vikatilanteen ilmentymisestä (vuototilanteessa toimitaan heti). Vesimittaripalvelu varmistaa, että taloyhtiön huoneistokohtaiset vesimittarit toimivat häiriöttä jatkuvasti.

Määräaikaishuolto

Vesimittaripalvelu suorittaa vesimittareiden määräaikaishuollon aina, kun yksittäisen asunnon mittarilukema ylittää miljoona litraa, mikä on valmistajan suosittelema huoltoväli.